Swanson L-glutamin 500 mg / 100 kapszula
4690 Ft Kosárba teszem

Swanson L-glutamin 500 mg / 100 kapszula

4690 Ft

Ingyenes kiszállítás 25 000 Forint felett!

  • Akár másnapra!
  • Prémium minőségű amerikai termékek!
Biztonságos fizetési mód

L-Glutamin

• segíti az izomépítést és a zsírbontást.
• segítséget nyújt a „túledzés” megelőzésében.
• segít az egészséges bélflóra fenntartásában
• segíti a szénhidrát raktárak feltöltését.
• hasznos lehet az izomgörcsök kialakulásának megelőzésében sportolóknál vagy idősebb korban

Az L-Glutamin az izomszövet építéséhez leginkább szükséges aminosav.

Az L-Glutamin egy nem esszenciális aminosav, testünk tehát képes az előállítására, ám bizonyos körülmények között a természetes szintézis nem képes pótolni a szervezet igényeit.

Mint a többi aminosavnak, az L-Glutaminnak is jelentős a szerepe a fehérje szintézisben és az izom regenerációjában. Az L-Glutamint nem csak az izomszövet hasznosítja, hanem az immunrendszer és az emésztő rendszer is erősödik használatától. Az edzések során vérünkben csökken az aminosav szint, ezt sok esetben nem tudjuk pótolni. Az alacsony L-Glutamin szint az izomszövetek lebontásához vezet, ezzel viszont csökken az izomzat mérete és teljesítőképessége.

Szervezetünk nem képes a tökéletes regenerálódásra, sem az izomsejtek építésére. Az L-Glutamin növeli az erőnlétet, elősegíti az izomtömeg növekedését, beindítja és fenntartja az anabolikus folyamatokat, meggátolja az izomszövetek lebontását. Az étrend L-Glutaminnal való kiegészítése hozzásegíti a sportolókat, hogy megőrizzék az izomzatukat és biztosítsák az izomszövetek növekedéséhez szükséges környezeti feltételeket.

Természetes előfordulása
Fehérjék alkotó eleme: tejsavó (6-7%), búzafehérje (kb. 25-26%)